vineri, 13 mai 2016

Flori modelate - seria mai 2016

 Când am modelat ultimii maci m-am gândit ca la următorii să le fac stamine cu filament din aţă şi doar antere din lut. Aşa făceam economie de material şi nu mai stăteam cu grija că staminele se puteau rupe dacă purtătoarea şi-ar fi agăţat părul în ele. De aceea nici n-am prea lucrat cercei în formă de mac.
În comerţ există stamine pt. flori dar nu mi-au plăcut cum arată, plus că erau prea mari pt. florile mele, aşa că mi-am pus gândul în practică.


3 zile am migălit la acete stamine, dar nu-mi pare rău :)
Dacă tot am pus pe masă materialele pt. modelaj, am lucrat şi câţiva maci cu noile stamine

Următoarea zi am modelat şi frunze pentru maci şi pentru a nu arde gazul doar pt. câteva frunze, am lucrat şi câteva margarete. E a doua oară când modelez margarete, dar acum mi-am zis : ce-ar fi să le fac petalele cu model degradeu alb spre transparent ? De la gând, la faptă ! Am format un cane nu prea mare şi lucrat de probă aceste margarete. Au ieşit cam mari, dar aşa cum le-am vizualizat.


 Am dat căutare pe net, în mai multe limbi, după tag-urile "margarete polymer clay" şi văzut ce au lucrat alţii până azi (13 mai 2016). Nicăieri n-am găsit ceva asemănător.

Data viitoare trebuie să modelez frunze pt. margarete :) şi poate încă câteva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu