duminică, 20 decembrie 2015

DECOUPAGE - Cutie pentru cadouri

Mi-a venit ideea să construiesc o cutie pentru cadouri, un cub rabatabil, pe care s-o decorez cu şerveţele cu motive de iarnă.
Pe aceasta am numit-o "Cubul magic" şi-am înscris-o la concursul "Magia Crăciunuli" lansat de forumul Tomnarella.

Mai multe imagini şi descrierea o găsiţi aici

Nu prea am fost mulţumită cum stau unite pătratele prin cusătura care le permite să culiseze puţin, adică pătratele nu se aliniază două câte două şi alunecă spre interior. Aşa că m-am gândit să mai fac unul, cu pătratele unite prin "balamale" din panglică de bumbac, lipite şi cusute bine cu aţă de mătase. La acesta pătratele sunt aliniate perfect, au opritori sa nu se afunde, dar nu se mai poate întoarce pe dos ca primul. Deja mă găndesc la o variantă şi mai funcţională.
A doua cutie am numit-o "Cutia cu poveşti de Crăciun" şi am înscris-o la concursul "Magia sărbătorilor de iarnă" lansat pe crafty.ro, care îmi găzduieşte unul din magazine.
Are laturile de 18 cm.
Voi răsuci spre dreapta lui (stânga dv.)
faţa

capacul

baza

interiorul capacului, cu urări de Crăciun.

Cutia desfăcută - exteriorul

şi interiorul

Când este închisă, dacă de desface un pătrat din dreapta, sau stânga celui cu nasture, cubul se transformă în căsuţă pentru păpuşi.


Părinţii îi pot spune copilului poveşti cu Moş Crăciun, inspirându-se din imaginile cubului, sau copilul, după ce ia darurile din cub, se poate juca cam aşa :)

În prima cutie păstrez aceste figurine şi alte modelaje din FIMO, dar aceasta ce v-am arătat-o aici este de vânzare. Mai multe detalii tehnice găsiţi aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu