luni, 27 iulie 2015

DECOUPAGE - Cilindri din carton reciclat, seria 1

După ce-am trecut prin mâini, de multe ori, role din carton (de la scotch) + o placă tot din carton gros din care am decupat bazele, am realizat aceşti cilindrii decorativi, dar şi utili, numai buni de organizat rechizitele, sau alte ustensile.
Am decojit rolele de hârtie lipită pe ele, le-am lipit câte două, le-am lipit baza, am armat lipiturile cu material textil, am acoperit totul cu strat gros de chit, formând o suprafaţă gofrată, le-am acoperit complet cu bucăţi de şerveţele, am pictat la interior şi pe exteriorul bazei, am lăcuit peste tot şi au apărut acestea, recipiente frumoase, utile şi rezistente.


Cilindru nr. 1 - îl păstrez în atelier, dar îl pot refaceCilindru nr. 2 - nu mai este disponibil, dar am refăcut unul asemănător (nr. 7) Cilindru nr. 3Cilindru nr. 4


Cilindru nr. 5Cilindru nr. 6Am confecţionat şi grunduit încă o serie de cilindri, cu înălţimi de 9,5, 12 şi 14 cm. Urmează să-i decorez după dorinţa vreunui client.Am mai decorat 4 ce o să-i arăt după ce-i termin.

Up
N-am mai aşteptat clienţi şi i-am decorat pe toţi aşa. Au înălţimea de aprox. 9,5 cm.


 Cel cu casete l-am dat. Următorii cu Paris sunt identici. Sunt mai înalţi cu o jumătate de rolă, având înălţimea de 12 cm. Mai am unul. Am dat şi pe următorul, mai înalt, care-i compus din 3 role late, având înălţimea de 14 cm.

Cilindru nr. 7
Cilindru nr. 8Cilindru nr. 9Cilindru nr. 12
Cilindru nr. 13

Ultimii cilindri i-am decorat cu fluturaşi.
Au înălţimi de 12 şi 14 cm.

Cilindru nr. 16 - 12 cm
Cilindru nr. 17 - 14 cm
Cilindru nr. 18 - 14 cm
Cilindri nr. 19 si 20 gemeni
Am rupt bucăţi din 2 sferturi de şerveţel identice şi lipit în altă ordine, oarecum asemănător. Primul e cu faţa, iar al doilea e cu spatele.
Pararafrazez expresia "A fi, sau a nu fi" prin "A nu fi (rolele inutile), sau a fi (recipientele decorate)" :) după ce aceste role consumate au ajuns pe mâini dibace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu