duminică, 9 martie 2014

Targ de Martisor si Ziua femeii

Am compus acest afiş cu modelaje ce le veţi găsi numai la standul meu, alături de nenumarate alte mărţişoare, bijuterii şi obiecte decorative.

up datat
Primele zile târgul a fost aranjat la etaj


Mesele erau lipite, formand 2 coloane, exact ca targul de Crăciun. Am găsit loc liber la jumătatea coloanei, ocupând 2 măsuţe mici. Am pozat după ce a plecat un coleg şi-am extins mărţişoarele şi pe spatiul rămas liber. Două zile am lipsit, expunând la Expozitia Mărţişorului de la Consiliul Judetean.


Cand am revenit la târg am găsit locul ocupat. Nu avea rost să protestez, că aflasem că în următoarea săptamana ne vom muta la parter. Am rugat-o pe o colegă, care avea o masa mare, să mă suporte câteva ore, că intenţionam să plec mai devreme. Ne-am aşezat fiecare lucruşoarele pe un spaţiu de cate 40 cm.
Incepand de luni 3 martie, târgul s-a mutat la parter, la tonete din lemn. Spaţiul de expunere a fost egal pentru toată lumea, destul de spaţios, fiind loc şi pentru şevalet, ori alte suporturi de expunere. Toneta are usi care s-au putut bloca cu încuietoare pe cablu şi n-am mai cărat bagajul acasă şi innapoi. Dezavantaj a fost că streaşina era prea joasă şi vizitatorii cam dădeau cu capul de perdeluţă. Aş fi montat acoperişul în pantă inversă decat e acum. Alt dezavantaj a fost că sub aceste streşini se forma un curent de aer rece destul de supărător. Din cauza lui, toate colegele s-au întors cu spatele. Eu fiind în capătul de unde venea curentul, le vedeam doar spatele...


Pentru că unii au zis că aceste piese sunt din plastilină, am scris

următoarea zi m-am jucat iar cu litere

iar urmatoarea zi, chiar de 8 martie, am scris asa . A pozat de aproape o colega de la targ. Eu am pozat de la distanta, cu putin timp inainte de a strange tot.

Pe mine m-a fotografiat tot o colega, presedinta Asociatiei Diferiti, Dar Egali, careia ii multumesc.

La final de târg, n-a fost cumpărat niciun colier, niciun semn de carte, niciun şirag pentru ochelari, niciun disc decorativ, nicio figurină cu magnet, nicio cutie decorată în tehn. decoupage, niciun coaster, niciun breloc, niciun ineluş, nicio floare decorativă.... De pe panoul cu bijuterii impletite a plecat doar cea mai mica figurină expusă, Guit cel roz.
Exceptând ca n-am vândut mare lucru, exceptând curentul rece, mi-a plăcut acest targ, mai ales de cand s-au dat tarabele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu