sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Martisoare litere

Literele au înălţime de aprox. 2,5 cm şi grosimea de vreo 2,5 mm. Le voi face câte o gaură pt. ataşarea zalei doar după ce vor fi comandate, deoarece le-aş putea ţntrebuinţa şi la altceva. Pe unele le-am găurit, dar m-am răzgândit.
Seria Amestec 1 din rosu + fluorescent...Seria Amestec 2 cu vocale şi doar câteva consoaneSeria Amestec 3 - din toate culorile curcubeului + maro


Acum toate sunt purtatoare de snur si ambalate in punga de celofan, dar cu alt model decat cel dat exemplu. Le voi vinde deocamdata personal la targ, la Galleria Buzau, incepand cu 24 februarie.

 Seria Meandre 1 -  are un model compus de mine, caruia ii zic "meandre". Este lucrat din rosu indian, alb combinat cu fluorescent si 3 nuante de roz rezultate din combinarea primelor doua.Seria meandre 2


seria Meandre 3Seria Floare pe fond meandre 1

Am pastrat o felie de cane petala, din care am compus florile, de asemenea o felie de cane frunza, pentru a vedea mai bine modelul celor reduse si aplicate pe litere.

Seria Floare pe fond meandre 1

Seria Floare pe fond meandre 2Albul de la flori si galbenul frunzelor sunt cu sclipici.

seria Floare pe fond slahmetal 1


seria Floare pe fond slahmetal 2


Am mai lucrat o serie in curcubeu.

Din firele ramase de la compunerea curcubeului si alb amestecat cu efect translucid, glitter si fluorescent, am compus un model cu picatele si format aceste litere. Le-am atasat pe suprafata curba si pot fi lipite pe cani, pahare, cutii cilindrice. Le voi transforma in martisoare doar pe cele ramase dupa compunerea prenumelor cerute de clienti. Astfel de litere bombate pot lucra in orice model prezentat, in orice culoare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu