sâmbătă, 16 aprilie 2011

Bijuterii dulci - torturi

Vorba vine dulci, ca de fapt sunt modelaje din polimer clay.

 Tort de fructe 1 - poate fi comandat de aici
.............................................Tort de fructe 2 - cu blat cu cacao şi cremă de căpşuni, decorat cu frişcă , ciocolată şi feliuţe de căpşuni - nu-l vând, ci-l păstrez doar pentru a-l poza, în felicitări, aranjamente decorative, să văd ce idei mi-or veni.
........................................
 Tort cu fructe 3 - cu blat din caramel şi creme de ciocolată şi banane - poate fi comandat de aici 
.........................................
Tort cu fructe 4 - l-am transformat în brelocuri

  Felia de tort are înălţimea de 2,3, lungimea de 2,5 cm, iar brelocul întreg are lungimea de 10 cm - accesorii metalice argintate şi şnur textil cu fir argintiu - comandaţi aici !
.......................................................

 Tort cu fructe 5 - l-am transformat în 4 perechi de cercei, sau 8 brelocuri
O pereche este formată din câte două felii învecinate, care au fiecare zgârâiata uşor pe spate o cifră. Felia are grosimea de 1,7 cm şi lungimea de 2,2 cm, înălţimea cercelului fiind de 6,5 cm. Accesoriile metalice sunt argintate - preţ 20 lei perechea, sau 10 lei un breloc, care va avea şnur în loc de tortiţă. Comandaţi aici !
.......................................
Tortul nr. 6 - cu cremă de căpşuni, învelit în frişcă şi ciocolată, plus feliuţe de căpşună,  îl voi dărui unei persoane deosebite şi foarte dragi mie şi nu numai :)
Acesta e feliat parţial şi are doar rol decorativ, pe post de suport pentru fotografie, carte de vizită, etc, numai că nu m-am îndurat să-l găuresc pentru a monta sârma ce ţine hârtia. Are diametrul de 4 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu