duminică, 23 ianuarie 2011

Seturi din margelute, pentru fetiţe şi domniţe

Set Winnye Pooh - cercei înălţime împreună cu tortiţa 4,5 cm, pandantiv de 5 cm - vândut, dar îl pot lucra la comandă, absolut identic.
.............................................
Set floral A - Un ritm noncolor din mărgele de nisip de 2 şi 4 mm pe fir de nylon verzui de 0,45 mm foarte, foarte rezistent. La capete am asigurat nodurile cu crimpuri, deci garantat nu se va desface, sau rupe.
Atenţie ! nu este pentru fetiţe mici, că s-ar putea spânzura cu colierul. Accesoriile sunt argintate.
Colierul e lung de 45 cm şi brăţara de 17 cm care se poate întinde până la 18 cm
 ..............................

 Set Arlechin 1 - Mărgele de nisip de 2 şi 4 mm, sfere de sticlă de 4 mm marca Gutermann, înşirate pe elastic negru special, foarte rezistent. Capetele şi nodul sunt lipite cu super-glue. Şiragurile le-am înfăşurat de 3 ori şi legat simplu cu panglica de mătase, ce are capetele întărite cu super-glue pentru a nu se deşira. Brăţările pot fi purtate ca atare, de două surori, una având diametrul de 16 cm şi cealaltă de 18 cm, sau pe acelaşi antebraţ, sau sub forma de brăţară şi colier. Şiragul mic are lungimea de 47 cm. La comandă pot lucra şi alte dimensiuni sau combinaţii cromatice.

Un comentariu:

  1. Ar trebui scrise monografii ale vietii sale macar in limbile de circulatie. Statul roman ar trebui sa se ocupe de asta. seturi creatie copii

    RăspundețiȘtergere